Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022, Μαρτσίνιακ: «Ακόμη κι ένας ψυχρός τύπος σαν εμένα, έχει άγχος πριν τον τελικό»

Η επιλογή του από τη FIFA ήταν μια έκπληξη, καθώς υπήρχαν άλλοι διαιτητές πιο μπροστά στη σχετική ιεραρχία.

Ο αμφιλεγόμενος Σιμόν Μαρτσίνιακ ήταν ο διαιτητής του μεγάλου τελικού και επιστρέφοντας στη Βαρσοβία μίλησε στα ΜΜΕ της Πολωνίας για όλα όσα έζησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου όπου παραδέχθηκε πως ο τελικός «ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας στην καριέρα μου».

Οι πρώτες δηλώσεις έγιναν στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή της διαιτητικής τετράδας (διαιτητής, βοηθοί και VAR) που παρέμεινε στο Κατάρ για… διακοπές.

«Για δύο ημέρες χαλαρώσαμε στο Κατάρ και δεν έχουμε δει καν τον αγώνα», είπε ο Μαρτσίνιακ ο οποίος αργότερα στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία της Πολωνικής Ομοσπονδίας είπε πολλά περισσότερα.

Μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση, αναφορικά με τη γαλλική εφημερίδα Εκίπ και το πρωτοσελίδο της περί αντικανονικού γκολ της Αργεντινής (το τρίτο του Μέσι) καθώς υπήρχαν παράτυπα δύο ποδοσφαιριστές από τον πάγκο εντός αγωνιστικού χώρου…

«Προφανώς η Εκίπ και τα γαλλικά μέσα δεν έχουν δει τη φωτογραφία όπου στο γκολ του Εμπαπέ, επτά αναπληρωματικοί της Γαλλίας είναι εντός του αγωνιστικού χώρου, άρα έπρεπε να ακυρωθεί και το δικό τους γκολ», είπε ο 41χρονος ρέφερι δείχνοντας μάλιστα την ακόλουθη φωτογραφία από το κινητό του.

Δημοφιλέστερα

To Top