Ελλάδα

Δίδυμο γυναικών έκλεψε κουμπαρά με 600 ευρώ από σπίτι στα Τέμπη

Εξιχνιάστηκε η κλοπή ενός… κουμπαρά με σημαντικό ποσό που είχε γίνει το μεσημέρι της 13ης Δεκεμβρίου στο σπίτι μιας αλλοδαπής σε περιοχή του Δήμου Τεμπών και ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες δυο Ελληνίδες, αλλά και ο άνδρας συνεργός τους που τις βοήθησε να διαφύγουν.

Τα στοιχεία των δραστών προέκυψαν από την κοινή έρευνα που έκαναν τα αστυνομικά τμήματα Τεμπών και Δίου – Ολύμπου. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο γυναίκες βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα του σπιτιού, τρύπωσαν μέσα και άρπαξαν τον κουμπαρά που περιείχε 600 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τις περίμενε ο συνεργός τους. Σε βάρος των δύο γυναικών και του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και συνέργεια σε αυτήν κατά περίπτωση, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Διέρρηξαν σεισμόπληκτο σπίτι

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας σεισμόπληκτος κάτοικος περιοχής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, όταν επισκέφθηκε το σπίτι του στο χωριό Μοναστηράκι που είχε χαρακτηριστεί “κόκκινο” και το βρήκε άνω- κάτω! Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής άγνωστοι το είχαν διαρρήξει αφήνοντάς το σε τέτοια κατάσταση, που δεν έχει καταφέρει να εξακριβώσει τι έκλεψαν! Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει παρόμοιες διαρρήξεις σε αρκετά σπίτια στις κοινότητες Ίνι, Μοναστηράκι και Μαχαιρά.

Δημοφιλέστερα

To Top