Πολιτική

Κουτσούμπας: H σκέψη και η καρδιά μας κοντά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, τη «Στέγη Γερόντων – Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα. Στην αντιπροσωπεία, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο Τάσος Χρονάς, περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γιώργος Δελίχας, δημοτικός σύμβουλος Λαμίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Δ. Κουτσούμπας φτάνοντας στον χώρο της «Στέγης» συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών. Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο μητροπολίτης δώρισε στον Δημήτρη Κουτσούμπα κάδρο που απεικονίζει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Ο μητροπολίτης ευχαρίστησε τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ για τον αγώνα που δίνει το ΚΚΕ για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Ο Δ. Κουτσούμπας αποδεχόμενος το δώρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω γιατί τα παιδιά της ΛΑΡΚΟ, οι οικογένειες τους δίνουν έναν μεγάλο αγώνα, έναν πραγματικά ηρωικό αγώνα εδώ και πολλά χρόνια και ελπίζουμε με τη βοήθεια τη δική μας, τη δική σας, όλων μας να τον κερδίσουν».


ghrokomeio-stilidas-11

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ πριν την ξενάγησή του στον χώρο ευχαρίστησε για την υποδοχή, λέγοντας πως «η ψυχή μας, η καρδιά μας, ο νους μας αυτές τις μέρες βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους εδώ στη Στέγη των ηλικιωμένων της Μητρόπολης Φθιώτιδας, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός χώρος γιατί φιλοξενεί ανθρώπινες ψυχές, τους πατεράδες μας, τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας και έχουν την ανάγκη μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που ο κόσμος γιορτάζει, είναι τα Χριστούγεννα και έρχεται ο νέος χρόνος σε λίγες μέρες».

Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε επίσης πως «είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αυτός ο λαός έχει υποφέρει πάρα πολλά, συνεχίζει να υποφέρει. Όλος ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα στην Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο και τη χώρα μας με πάρα πολλά προβλήματα αλλά ατενίζουμε και το παρόν και το μέλλον με αγωνιστική αισιοδοξία. Τα πάντα κρίνονται, πιστεύουμε, από τους αγώνες όλων μας, από την προσπάθεια που όλοι κάνουμε, από την αλληλεγγύη, από τη συλλογική δράση, από τα οράματα και τα ιδανικά. Αυτά που πρέπει να έχει ο νέος άνθρωπος, που πρέπει να έχει όλη η ανθρωπότητα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για εμάς, για όλους μας, για τους λαούς, για τα παιδιά μας, για τις γενιές που έρχονται».


ghrokomeio-stilidas-13

Δημοφιλέστερα

To Top