Αθλητισμός

Premier League: Προελαύνει η απίθανη Νιουκάστλ, διπλό στο 90′ η Γουλβς

Νέα τρομερή παράσταση από την Νιουκάστλ, η οποία έκανε χριστουγεννιάτικο πάρτι στην έδρα της Λέστερ συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία.

Η ομάδα του Εντ Χάουι μόλις στο 7ο λεπτό είχε προηγηθεί με 2-0 χάρις στα γκολ των Γουντ και Αλμιρόν, στο 32′ έκαναν το 0-3 καθαρίζοντας το ματς με συνοπτικές διαδικασίες και σκαρφαλώνοντας προσωρινά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Εξαιρετική επιστροφή και για την Μπράιτον που πέρασε σαν σίφουνας από την εδρα της Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι μπήκε δυνατά στο ματς απείλησε νωρίς με τον Μιτόμα και στο 14′ άνοιξε το σκορ χάρη στην κεφαλιά του Λαλάνα. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 35′ ο Περό με αυτογκόλ έκανε το 2-0.

Στο 56′ ο Μαρτς με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στους Γλάρους και έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη. Αυτό που κατάφερε η Σαουθάμπτον πάντως, ήταν να μειώσει στο 73ο λεπτό με τον Γουόρντ-Πράουζ.

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από το «Σέλχαρστ Παρκ». Ο Μπόμπι Ριντ άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά στο 31′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι Αετοί έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μίτσελ για μαρκάρισμα στον Τετέ.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους την κόκκινη κάρτα είδε και ο Τόμκινς αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να συνεχίσουν με εννιά παίκτες!.

Στη συνέχεια, Ριμ και Μίτροβιτς σκόραραν υπογράφοντας τη νίκη που ανέβασε τη Φούλαμ στην 8η θέση.

Ο Χουλιέν Λοπετέγκι ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο της Γουλβς καθώς πήρε τη νίκη στην έδρα της Έβερτον χάρις στο γκολ γκολ του Αιτ-Νούρι στις καθυστερήσεις.

Δημοφιλέστερα

To Top