Αθλητισμός

Super League 1: Πού θα δείτε σήμερα Άρης-Παναιτωλικός και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Η Super League αποχαιρετά το 2022 με δύο ματς τα οποία ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής. Στις 18:00 ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (NovaSports Prime), ενώ στις 18:30 η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (CosmoteSport 1).

Ο έκτος της βαθμολογίας Άρης έχασε δύο βαθμούς στο ισόπαλο 1-1 με τον Λεβαδειακό και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ.

Για τον Άρη, ο Άλαν Πάρντιου πέρα από τον Ενκουλού δεν έχει να διαχειριστεί άλλα προβλήματα καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

Με απουσίες πάει στη Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός. Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να έχει ξανά διαθέσιμο τον Αποστολάκη, ωστόσο εκτός παραμένουν οι Μπακάκης, Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Βαρόνε, όπως και ο Χατζηθεοδωρίδης που δεν είναι 100% έτοιμος. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αποτελείται από τους Ανέστη, Αποστολάκη, Χουχούμη, Μλάντεν, Καρέλη, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβό, Ξενιτίδη, Σενγκέλια, Λαζαρίδη, Στεργιάκη, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα, Αναστασόπουλο και Νικολάου.

Στη Λαμία, η τοπική ομάδα σε ένα ματς – εξάποντο στην ουρά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Φθιώτιδας να προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ και τους Ηπειρώτες από το ισόπαλο 2-2 με τον Ολυμπιακό, όπου κατάφεραν να αντιδράσουν αφού αρχικά είχαν μείνει με δύο γκολ πίσω στο σκορ.

O τεχνικός της Λαμίας, Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους Ασκόφσκι και Μποάκι. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Μαργαρίτης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος και Τσούκαλος.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος έχει διάφορες απουσίες. Εκτός έμειναν οι Μπιλμπάο, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Κόντε και Λέο που είναι τραυματίες, οι Μπαγκαλιάνης και Κύρκος λόγω ίωσης, αλλά και οι Τσιντώτας, Νίνης και Τσίνο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Συνολικά ο Στάικος πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, με την αποστολή να αποτελούν οι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Ν. Λώλης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Τσίρης, Ριένστρα, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Τζίμας, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Δημοφιλέστερα

To Top