Διεθνή

Μισέλ Ομπάμα: Οι δυσκολίες στον γάμο, η καριέρα και τα παιδιά «τρομοκράτες»

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι για 10 ολόκληρα χρόνια και όσο τα παιδιά τους ήταν μικρά «δεν μπορούσε να αντέξει» τον σύζυγό της Μπάρακ Ομπάμα. Η 58χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλεσε επίσης τις δύο κόρες της, Σάσα και Μάλια, «τρομοκράτες» όταν ήταν μικρές. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εκείνη και ο άνδρας της πάλευαν να ισορροπήσουν στον γάμο τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να χτίσουν τις καριέρες τους.

Οι καριέρες και οι δυσκολίες στον γάμο
Μιλώντας στο Revolt η Μισέλ Ομπάμα είπε: «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι κακιά που το λέω αυτό: αλλά για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον σύζυγό μου. Και μαντέψτε πότε συνέβη αυτό; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά. Για 10 χρόνια, προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και το ποιος έκανε τι. Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Ποτέ. Υπάρχουν στιγμές που εγώ είμαι 70, εκείνος 30. Υπάρχουν φορές που είναι 60, 40. Αλλά μάντεψε τι; Δέκα χρόνια. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Θα προτιμούσα 10 άσχημα χρόνια από 30 – είναι απλά πώς το βλέπεις. Οι άνθρωποι τα παρατάνε. Πέντε χρόνια, δεν αντέχουν».


REVOLT x Michelle Obama: The Cross-Generational Conversation

Οι απαιτήσεις των παιδιών και η μαύρη φίλη

Η Μάλια, 24 ετών, και η Σάσα, 21 ετών, ήταν επτά και 10 ετών όταν η οικογένειά τους μετακόμισε στον Λευκό Οίκο μετά από αρκετά χρόνια προεκλογικής εκστρατείας. Η Μισέλ περιέγραψε επίσης τις δύο κόρες της ως «τρομοκράτες», όταν ήταν μικρές – λέγοντας ότι «έχουν απαιτήσεις».


Barrack_Family

Πρόσθεσε: «Τα μικρά παιδιά, είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλάνε. Είναι κακοί επικοινωνιολόγοι. Κλαίνε όλη την ώρα. Είναι παράλογα. Και τα αγαπάς. Και έτσι δεν μπορείτε να τα κατηγορήσετε, σωστά; … Οπότε στρέφετε την οργή σας ο ένας στον άλλον». Και σε ένα άλλο σημείο, η Μισέλ αναφέρθηκε στο ότι είχε έναν φίλο από το σχολείο των παιδιών της που ήταν μαύρη.

Δημοφιλέστερα

To Top