Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικες… προσφορές; Κι όμως, τις εντοπίσαμε!

Ποιος είπε ότι την περίοδο των γιορτών δεν μπορούμε να βρούμε συμφέρουσες προσφορές σε κινητά τηλέφωνα ή smartwatch; Και όμως ακόμα στις περιόδους που δεν «τρέχουν» εκπτώσεις στην αγορά, εμείς βρήκαμε σούπερ προσφορές σε διάφορα προϊόντα τεχνολογίας και μη.

Αν ψάχνετε λοιπόν τα κορυφαία γιορτινά deals στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε προϊόντα που θα κάνουν πιο διασκεδαστικές τις αγορές σας τις τελευταίες μέρες του 2022. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε σε συμφέρουσες τιμές ό,τι θέλετε όσο και αν αυτό κοστίζει με έως 60 άτοκες δόσεις.

Αμέτρητες προσφορές θα ανακαλύψετε και μέσα στο σάκο του SHOPFLIX, για να κάνετε τα δώρα της τελευταίας στιγμής σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και όλα αυτά θα φθάσουν έγκαιρα στην πόρτα σας, χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας, ενώ αν επιλέξεις την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA όλα σου τα προϊόντα θα σου παραδοθούν με την ίδια αποστολή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κορυφαία, κινητά, smartwatches, tablet, οθόνες υπολογιστών και πολυμηχανήματα σε μοναδικές τιμές.

Xiaomi Redmi Note 11 NFC 4GB 128GB Graphite Gray

Είναι το κινητό που ξεχωρίζει σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για μια κομψή, λεπτή και ελαφριά συσκευή που θα σας κάνει πιο εύκολη την απαιτητική σας καθημερινότητα.

Με μίνιμαλ υπέροχης αισθητικής, το κινητό της Xiaomi σας τραβάει την προσοχή. Είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει η οθόνη AMOLED 6.43 ιντσών FHD+ (ανάλυση 2400×1080), με ζωντανά, πλούσια χρώματα, ρυθμό ανανέωσης έως 90Hz για ομαλή εικόνα σε σκηνές δράσης και στο σκρολάρισμα, αλλά και χαμηλή μπλε ακτινοβολία.


fweWmga

Για την ακρίβεια, η ανάγνωση κειμένων είναι πιο ξεκούραστη παρά ποτέ (Reading Mode 3.0) ενώ, παράλληλα, θα σας εκπλήξει με την εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητά της ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο κάτω από το έντονο φως του ήλιου (Sunlight Display). Έτσι, σε συνδυασμό με τα δύο ηχεία του για καθαρό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο, η απόλαυση τώρα αρχίζει!

Αγοράστε το

Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο Μαύρο

Με κομψό ionic σχεδιασμό, το Galaxy Watch 4 σας δίνει τη δυνατότητα να μετρήσετε τη σύνθεση του σώματός σας με τον ισχυρό BioActive αισθητήρα Samsung.

Δημοφιλέστερα

To Top