Ελλάδα

5 βιβλία που αξίζει να διαβάσεις μέσα στο 2023

Δεν έχουμε στη διάθεσή μας επίσημα στατιστικά, αλλά κάτι μας λέει ότι η δέσμευση «να διαβάσω περισσότερο» έχει βρει χώρο σε εκατοντάδες λίστες με New Year’s Resolutions για το 2023. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη υπόσχεση έχει βρει θέση και στη δική σου λίστα, έχουμε ορισμένες προτάσεις τόσο συναρπαστικές, ενδιαφέρουσες και μεστές νοήματος, που θα σου δώσουν έμπνευση για να την εκπληρώσεις.

Εντοπίσαμε πέντε από τις αγαπημένες μας πρόσφατες (και μη) κυκλοφορίες στον ατέλειωτο κατάλογο του SHOPFLIX.gr σε βιβλία κάθε κατηγορίας, για να μπορέσεις να συνδυάσεις τις αναγνωστικές σου αγορές με την επιλογή δώρων για όλους, αλλά και για να βρεις τα πάντα σε σούπερ τιμές. Αρκετά βιβλία, άλλωστε, είναι και σε ειδικά Xmas Deals, μαζί με αμέτρητα άλλα προϊόντα σε ασυναγώνιστες προσφορές που θα βρεις στον σάκο του SHOPFLIX.

Ό,τι και αν επιλέξεις θα έρθει άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, ενώ μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου έως και σε 60 άτοκες δόσεις. Επιπλέον, κάθε φορά που πραγματοποιείς αγορές που ξεπερνούν τα 100€ μέχρι και τις 31/12, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα. Και με την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ μπορείς να παραλάβεις τα πάντα με την ίδια αποστολή, για να μην τρως χρόνο στην αναμονή!

Το μόνο που σου μένει, λοιπόν, είναι να επιλέξεις τα βιβλία που σου κεντρίζουν τη φαντασία (και τα τελευταία δωράκια της χρονιάς) και να ριχτείς στο διάβασμα.

Το βασίλειο, Jo Nesbo

Δεν έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής ούτε έναν άνθρωπο που να κατάφερε να αφήσει από τα χέρια του το εκπληκτικό βιβλίο μυστηρίου του μετρ του σκανδιναβικού νουάρ, Jo Nesbo. Στο βασίλειο, ο αγαπημένος συγγραφέας πειραματίζεται με το genre του ψυχολογικού θρίλερ και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.


2923556-image1_zoom

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

ΠΑΝΤΑ TON ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ

Από τα δεκαεπτά του, που χάθηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, ο Ρόι ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού του αδελφού, του Καρλ. Μεγαλώνοντας οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο Καρλ αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Ρόι έμεινε πίσω, στο οικογενειακό κτήμα, στο απομονωμένο βασίλειό τους, ικανοποιημένος με μια ήσυχη καθημερινότητα.

Δημοφιλέστερα

To Top