Ελλάδα

Στους δρόμους για τα τελευταία ψώνια οι καταναλωτές – Αυξημένη η κίνηση σε κέντρο και Κηφισίας

Αγορές της τελευταίας στιγμής σπεύδουν να κάνουν οι καταναλωτές για να ετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, ελέγχοντας ωστόσο τις τιμές και τα προϊόντα. 

Η κίνηση τώρα καταγράφεται αυξημένη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος του Χίλτον αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ανοδικό ρεύμα στο ύψος του Ψυχικού. 

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Εικόνα της κίνησης στους δρόμους 


kinisi-protoxronia-kinisitora-dromoi

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Βαρβάκειο αγορά που θα κλείσει στις 6 το απόγευμα. Αύριο θα λειτουργήσει από 7 το πρωί έως 6 το απόγευμα.

Τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν με συνεχές ωράριο ως τις 9 το βράδυ. Αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα εξυπηρετούν ως τις 8.

Ωστόσο κόντρα στην αγορά επικρατεί μεταξύ επιχειρήσεων και υπαλλήλων για τη λειτουργία ή όχι των καταστημάτων στις 2 Ιανουαρίου. Ορισμένοι επιχειρηματίες ζητούν να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα την Δευτέρα, με αλυσίδες σούπερ μάρκετ να ανακοινώνουν ότι τελικά στις 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πάντως τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη θα επανέλθουν στο κανονικό τους ωράριο.

Δημοφιλέστερα

To Top