Αθλητισμός

Premier League: Ανάσα με… αυτογκόλ για τη Λίβερπουλ, 2-1 τη Λέστερ – Δείτε τα γκολ

Με νίκη έκλεισε το 2022 η Λίβερπουλ, η οποία όμως παρουσίασε πρόσωπο που θύμισε περισσότερο το κακό δεύτερο μισό του έτους. Οι Ρεντς, δια πυρός και σιδήρου αλλά και… των δύο αυτογκόλ του Φαές «λύγισαν» τη Λέστερ εντός έδρας και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Γκολ με το «καλησπέρα» βρήκαν οι Αλεπούδες, όταν στο 4ο λεπτό ο Ντιούσμπερι – Χολ εκμεταλλεύτηκε τον… αεροδιάδρομο που του άφησαν οι γηπεδούχοι και πλάσαρε σωστά τον Άλισον. Από εκεί και στο εξής οι Ρεντς είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, πέρα από μια φάση με τον Σαλάχ στο 23ο λεπτό. Το ίδιο ισχύει και για τη Λέστερ που πάντως φαινόταν να στέκεται καλύτερα.

Η απάντηση της ομάδας του Κλοπ έμελλε να έρθει μέσα σε επτά λεπτά από τα… πόδια του Βάουτ Φαές. Ο νεαρός στόπερ είχε κακές αντιδράσεις σε δύο φάσεις στο 38ο και το 45ο λεπτό, πετυχαίνοντας δύο αυτογκόλ! Με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο, οι Ρεντς που είχαν ένα σουτ στον στόχο στο πρώτο μέρος, βρήκαν δύο γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στην επανάληψη. Στο 53′ η Λίβερπουλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 αλλά το πλασέ του Σαλάχ από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ και στα… καπάκια αυτής της φάσης ο Μπαρνς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άλισον. Το σύνολο του Κλοπ ήταν ομολογουμένως βελτιωμένο στο δεύτερο μέρος.

Δημοφιλέστερα

To Top