Διεθνή

Τζέικομπ Ντιουν: Ο άνθρωπος που σκότωσε έναν διασώστη και μετά συμφιλιώθηκε με τους γονείς του

Ήταν 2011 και ο Τζέικομπ Ντιουν διέφερε πολύ από τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

Στην ηλικία, τότε, των 19 ετών ο άνδρας από το Νότιγχαμ ήταν μπλεγμένος με το εμπόριο ναρκωτικών και τις λεγόμενες «κακές παρέες». Ο ίδιος και εκείνοι που θεωρούσε φίλους του έμπλεκαν συνεχώς σε καυγάδες στο κέντρο της πόλης, σε σημείο που όπως παραδέχεται και ο ίδιος αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός της… βόλτας. Άλλωστε ήταν από τα Μέντοουζ, μια περιοχή όπου γενικά η παρανομία θα έρθει από μόνη της σε σένα αν δεν έχεις το υπόβαθρο για να την αποφύγεις.

Το βράδυ της 30ης Ιουλίου χτύπησε το κινητό του, με την παρέα του να του ζητάει να μεταβεί σε ένα σημείο της πόλης για να πάρει μέρος στη φασαρία που είχε ξεκινήσει. Ο Ντιουν εκείνη την ώρα ήταν σε ένα μπαρ, με τον χαρακτήρα του και την κατανάλωση αλκοόλ να τον οδηγούν στην… εύκολη απόφαση.


dune_interview

Ο Τζέικομπ Ντιούν στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, σε ένα podcast του LADBible.

«Δεν ρώτησα με ποιον μαλώνουν. Δεν ρώτησα γιατί. Απλώς έτρεξα στο σημείο», αναφέρει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, σε ένα podcast του LADBible. «Είδα έναν φίλο μου να είναι κεφάλι με κεφάλι με κάποιον και εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ότι ήταν ευθύνη μου να χτυπήσω αυτό το άτομο, να του ρίξω μπουνιά. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να τον πληγώσω. Ότι ήθελα να ρίξω μια μπουνιά για τους φίλους μου», προσθέτει.

Αυτό το άτομο ήταν ο 28χρονος Τζέιμς Χότζκινσον, ο οποίος πέρασε τις επόμενες εννέα ημέρες σε κώμα και εν τέλει κατέληξε.


james

Ο Τζέικομπ παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία του 28χρονου Τζέιμς Χότζκινσον.

Δημοφιλέστερα

To Top