Αθλητισμός

United Cup: Σούπερ Σάκκαρη, νίκησε 2-0 τη Μέρτενς και η Ελλάδα στον τελικό του Περθ

Η Μαρία Σάκκαρη έστειλε την Ελλάδα στα νοκ άουτ του United Cup. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις, κέρδισε με 2-0 την Ελίζ Μέρτενς (6-1, 7-5 σε 1 ώρα και 23 λεπτά) και έκανε το 2-1 για την Ελλάδα στη σειρά.

Ετσι, ακόμη και να χάσει τα άλλα δύο ματς της ημέρας, υπερτερεί σε τριπλή ισοβαθμία και περνά στον τελικό των ομίλων του Περθ (αύριο 4/1 το tie) όπου περιμένει Κροατία ή Γαλλία, με φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν στο Σίδνεϋ.

Με εξαίρεση τα πρώτα δύο game στο ματς που δυσκολεύτηκε στο σερβίς (τελικά κατέληξε να έχει 7 άσους στο ματς), η Σάκκαρη ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι, έφτασε στο 1-0 με μόλις 4 λάθη έναντι 17 της αντιπάλου της και είχε προβάδισμα με break στο 4-3 του δεύτερου σετ. Το ιατρικό τάιμ άουτ της Μέρτενς την αποσυντόνισε για λίγο καθώς δέχτηκε break και ξαφνικά βρέθηκε να σερβίρει για να μείνει στο σετ,στο 5-4 της Βελγίδας, όμως απάντησε με 11 συνεχόμενους πόντους και με 7-5 έφτασε στην κατάκτηση της νίκης.

Εχασε το πρώτο game και μετά κυριάρχησε απόλυτα η Σάκκαρη
Το ματς δεν άρχισε καλά για την Σάκκαρη που δεν έβρισκε πρώτο σερβίς και δέχτηκε break με το καλημέρα από δύο λόμπες της Μέρτενς, με την δεύτερη να έρχεται κυρίως χάρη στην κακή εκτίμηση της Μαρίας.

Δημοφιλέστερα

To Top