Οικονομία

Πώς είναι να μένεις διαδοχικά σε 5 κορυφαία ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης – Αυτή είναι η εμπειρία

Πολλοί οι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη, ανάμεσά τους τα αξιόλογα μνημεία και τα μουσεία της, οι αρχαιολογικοί της χώροι, η εκπληκτική της γαστρονομία καθώς και οι φυσικές της ομορφιές. Εμείς περιηγηθήκαμε σε μερικά από τα πιο φημισμένα -ανακαινισμένα αλλά και καινούργια- ξενοδοχεία- της πόλης που ξεχωρίζουν για τις παροχές τους, την ατμόσφαιρα και το service.

Hyatt Regency, Thessaloniki

Το Hyatt Regency βρίσκεται πολύ κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και το Regency Casino Thessaloniki, ένα από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια. Καταλαμβάνει έκταση πολλών στρεμμάτων, δίνοντας την εντύπωση πολυτελούς κωμόπολης, 16 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της συμπρωτεύουσας. Αποτελεί ιδανική πρόταση διαμονής για ομάδες επαγγελματικών συνεδρίων που επιθυμούν ένα πιο privé περιβάλλον, καθώς και για τουρίστες που προτιμούν το εξοχικό σκηνικό από αυτό της πόλης. Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο βρίσκονται και οι περίφημες, καταγάλανες ακτές της Χαλκιδικής, καθώς και οι ονομαστές μονές του Αγίου Oρους. Το δαιδαλώδες κτίριο εναρμονίζεται με το γύρω περιβάλλον και αγκαλιάζεται από πλούσια βλάστηση. Tο Hyatt Regency προσφέρει ξενοδοχειακές υπηρεσίες συνεδρίων, με διαθεσιμότητα 1.050 ατόμων και διαθέτει 152 δωμάτια εκ των οποίων τα 34 είναι σουίτες. Είναι όλα πρόσφατα ανακαινισμένα και ιδιαίτερα ευρύχωρα με μίνι-μπαρ και πολλά amenities.

Κάθε δωμάτιο έχει μπαλκόνι ή παράθυρα με θέα στους κήπους με τα ψηλά δέντρα ή τις πισίνες που περιστοιχίζονται από προσεγμένα φυτά. Προσφέρει επίσης πληθώρα παροχών, ανάμεσά τους κομμωτήριο και εμπορικά καταστήματα, καθώς και χώρους ευεξίας, όπως μεγάλο σύγχρονο γυμναστήριο, σάουνα, spa και γήπεδα τένις. Το café του, με όμορφη θέα στους κήπους και τις πισίνες, χαρίζει ανεκτίμητες στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Στις εγκαταστάσεις του Hyatt Regency βρίσκεται και το εστιατόριο Ambrosia – μια γαστρονομική πρόταση παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με έντονα αρώματα και δημιουργικές νότες. Η πλακόστρωτη αυλή του εστιατορίου χαρίζει πανοραμική θέα στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ενώ στην ευρύχωρη σάλα με τη μοντέρνα διακόσμηση και το ζεστό χρώμα από ξύλο κερασιάς, την παράσταση κλέβει η ανοιχτή κουζίνα. Η ιδιαίτερα εγκάρδια φιλοξενία του Hyatt Regency – σπιτική και συνάμα άκρως επαγγελματική – ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τη διαμονή σε αυτό.

Διεύθυνση: 13ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας, Θέρμη

Τηλέφωνο: +30 231 0401 234
Website: www.hyattregencythessaloniki.com

Makedonia Palace Hotel

Δημοφιλέστερα

To Top