Ελλάδα

ISOMAT: Σπάει το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ και συνεχίζει τις επενδύσεις με έμφαση τη βιωσιμότητα

Sponsored Content

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Για περισσότερα από 40 χρόνια γράφει μια ιστορία ποιότητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας και αδιάκοπης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές της εταιρίες στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, έχει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία ενώ πραγματοποιεί εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Παρουσιάζοντας συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα από στοχευμένες κινήσεις αλλά και επενδύσεις ο Όμιλος ISOMAT απασχολεί πλέον 542 εργαζόμενους σε Ελλάδα και εξωτερικό εκ των οποίων οι 99 είναι διπλωματούχοι Μηχανικοί και Χημικοί Μηχανικοί.

Tο 2021 αύξησε ακόμα περισσότερο τα οικονομικά του μεγέθη, συγκεκριμένα κατά 18,2% σε σχέση με το 2020, φτάνοντας τα 88,17 εκατομμύρια ευρώ. 

To 2022 συνέχισε την αναπτυξιακή του διαδρομή με την εκτίμηση ότι ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου για το 2022 θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ.
Ο Όμιλος επιδεικνύει έντονη εξωστρέφεια με τις πωλήσεις εκτός Ελλάδος να αντιστοιχούν περίπου στο 50% του κύκλου εργασιών του.

Δημοφιλέστερα

To Top