Αθλητισμός

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση-θρίλερ για τη Μπαρτσελόνα, 4-3 την Ιντερσίτι στην παράταση – Δείτε τα γκολ

Ένα γκολ του Άνσου Φάτι στο 103’ γλίτωσε την Μπαρτσελόνα από ένα ιστορικό κάζο κόντρα στην ηρωική Ιντερσίτι, ομάδα τρίτης κατηγορίας, με τους Μπλαουγκράνα να παίρνουν στην παράταση την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας (4-3), όντες όμως τραγικοί στην άμυνα.

Ο Τσάβι, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για λόγους ξεκούρασης – προφύλαξης τους Πέδρι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, άφησε εκτός ενδεκάδας Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν, Γκάβι, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ραφίνια, ενώ ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος έκανε ιδανική επιστροφή, ύστερα από τρεις μήνες εκτός δράσης.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Τόρε, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην άμυνα της Ιντερσίτι και στον Γαΐθκα Κάμπος με δυνατή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpjouiidoltd)

Καθοριστικός ο Αραούχο, όμως, και στην άλλη περιοχή, αφού απέτρεψε την ισοφάριση στο 18’, όταν ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση των τυπικά γηπεδούχων, ο Ααρόν Πινιάν ξεπέρασε τον Ινιάκι Πένια και πλάσαρε στη κενή εστία, με τον Ουρουγουανό να διώχνει πάνω στην γραμμή με σωτήρια προβολή.

Ο Σόλδε έκανε πάρτι!
Η Μπάρτσα ήλεγχε τον ρυθμό, αλλά δεν φρόντιζε να «σκοτώσει» το ματς και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις. Η Ιντερσίτι, χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, άλλαξε την διάταξη από 5-4-1 σε 4-4-2, βγήκε από το καβούκι της και, σε κόρνερ, κατάφερε να ισοφαρίσει (59’).

Η άμυνα των Καταλανών δεν κατάφερε να διώξει και ο (γεννημένος στη Βαρκελώνη) Οριόλ Σολδεβίλα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, φέρνοντας το 1-1 στο σκορ με κεφαλιά, όπως ο Αραούχο.

Δημοφιλέστερα

To Top