Αθλητισμός

Σάκκαρη – Τρεβιζάν 1-2: Λύγισε στο θρίλερ η Μαρία, προβάδισμα πρόκρισης η Ιταλία

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε σε ένα παιχνίδι που θα είναι υποψήφιο για ματς της χρονιάς στο Σίδνεϋ.

Η Μαρτίνα Τρεβιζάν μετά από ένα απίστευτο θρίλερ 3 ωρών και 15 λεπτών, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-5) και έκανε το 1-0 για την Ιταλία στον ημιτελικό του United Cup.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με πολλές αλλαγές συναισθημάτων, η Μαρία είδε να της πηγαίνουν όλα στραβά, να γυρίζει με δάκρυα στα μάτια στο court στο δεύτερο σετ, να ανατρέπει την κατάσταση και να φτάνει μια ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά η απίθανη Ιταλίδα έκανε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της καριέρας της και πήρε μία μεγάλη νίκη που βάζει δύσκολα στην ελληνική ομάδα.

Εκπληκτικό τένις η Τρεβιζάν, νεύρα από την Σάκκαρη

Στην εκκίνηση του αγώνα η Τρεβιζάν κατάφερε να σπάσει εύκολα το σερβίς της «μουδιασμένης» στο ξεκίνημα Σάκκαρη, η οποία έκανε τρία λάθη. Η Ιταλίδα είχε το μομέντουμ και με ορισμένους winner έκανε το 2-0, ενώ στη συνέχεια γύρισε από το 40-15 και βρέθηκε με break point. Ομως εκεί το… έσωσε η Σάκκαρη και με δύο εξαιρετικά σερβίς μείωσε σε 2-1.

Η Μαρία ισορρόπησε την κατάσταση και παίζοντας πιο επιθετικά και αναγκάζοντας σε λάθη την αντίπαλό της, για να πάρει πίσω το break και να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ωστόσο, η Ιταλίδα έφτασε ξανά σε break από ένα αβίαστο λάθος της Σάκκαρη και ένα διπλό λάθος στο σερβίς και προηγήθηκε 3-2.

Η Τρεβιζάν ήταν σε εκπληκτική κατάσταση και όλα τα χτυπήματά της ήταν ακριβείας. Έφτασε στο 4-2 παίζοντας τρομερό τένις, με την Σάκκαρη να κερδίζει αμέσως μετά για πρώτη φορά ένα εύκολο game κι αυτό χάρη στο πρώτο σερβίς που δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να παίξει πόντους.

Η Ιταλίδα συνέχισε να βγάζει τρομερά χτυπήματα και έφτασε στο 5-3, καθώς και σε 0-40 στο σερβίς της Μαρίας που έδειχνε εκνευρισμένη, χτυπώντας με μανία το μπαλάκι στην κερκίδα…

Δημοφιλέστερα

To Top