Αθλητισμός

Συνελήφθη Ιρλανδός πρώην άσος της Premier League για κατοχή κοκαΐνης αξίας 4.500 χιλιάδων ευρώ

Στη σύλληψη ενός Ιρλανδού πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League που βρέθηκε με κοκαΐνη αξίας 4.500 ευρώ στο αυτοκινητό του προχώρησε η αστυνομία του Δουβλίνου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Irish Mirror» ο παίκτης μαζί με άλλον έναν φίλο του που είχε στο αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της αστυνομίας και μετά από κυνηγητό στους δρόμους του Δουβλίνου συννελήφθησαν. 

Οι δύο  αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για επικίνδυνη οδήγηση.Κρατήθηκαν  στο σταθμό Crumlin Garda και αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί.

Ένας εκπρόσωπος της Garda είπε: «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες (ηλικίας 30 ετών) τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε σχέση με περιστατικά επικίνδυνης οδήγησης στο Δουβλίνο 12. Στο όχημα του παραβάτη βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Και οι δύο άνδρες κρατήθηκαν στο σταθμό Crumlin Garda σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου περί ποινικής δικαιοσύνης, 1984 και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αυτό. Έχουν δεσμευτεί με εγγύηση και πρόκειται να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου σε μεταγενέστερη ημερομηνία».

Δημοφιλέστερα

To Top