Οικονομία

Τα σκάφη που κλέβουν τις εντυπώσεις στα social media με τη δύναμη και το design τους

Τα yachts της Pardo είναι γνωστά για τον μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους. Θα μπορούσαν να αποτελούν την επιλογή του …Τζέιμς Μποντ για την υψηλή τους αισθητική και τις επιδόσεις τους.

Pardo 50

Το Pardo 50 έχει σχεδιαστεί από τη Zuccheri Yacht Design και την Cantiere Del Pardo. Το μήκος του είναι περίπου 16 μέτρα, είναι εξοπλισμένο με 3 καμπίνες, ενώ διαθέτει ευρύχωρο καναπέ με τραπεζαρία, που εξυπηρετείται από μια εξωτερική κουζίνα κρυμμένη σε εντοιχισμένα ντουλάπια. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ΒΒQ, νεροχύτη, ψυγείο, παγομηχανή και ένα ηλεκτρικό σκίαστρο εκτείνεται από την οροφή για να προστατεύει τους επισκέπτες από τον καυτό ήλιο.

Η εσωτερική διακόσμηση είναι μινιμαλιστική, με δερμάτινες πινελιές ενσωματωμένες στα έπιπλα και τις ντουλάπες. Η μεγάλη, κύρια καμπίνα βρίσκεται μπροστά και διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με ξεχωριστό ντους, ενώ η καμπίνα των επισκεπτών, έχει διπλές κουκέτες και χαμηλότερο χώρο για το κεφάλι, καθώς βρίσκεται κάτω από το πιλοτήριο. Στο πίσω μέρος υπάρχει ξεχωριστός χώρος για το πλήρωμα εξοπλισμένος με μία κουκέτα που είναι προσβάσιμος από το κατάστρωμα.Το σκάφος διαθέτει και ένα γκαράζ σχεδιασμένο για να χωρέσει ένα Williams TurboJet 285. Οι standard κινητήρες είναι 2 Volvo IPS 600 και οι προαιρετικοί 2 Volvo IPS 700 και 2 Volvo IPS 800.

P43

Σχεδιασμένο από τη Zuccheri Yacht Design και την Cantiere Del Pardo, το P43 έχει σπορ γραμμές και διάταξη καταστρώματος εμπνευσμένη από αυτή των κρουαζιερόπλοιων. Το εσωτερικό είναι πολύ εντυπωσιακό σε σχέση με το μέγεθός του. Στην πλώρη μια κύρια καμπίνα περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ στην πρύμνη προσφέρεται καμπίνα με δύο κρεβάτια κάτω από το πιλοτήριο. Το μπάνιο είναι αρκετά ευρύχωρο, με ξεχωριστή ντουζιέρα, η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί διπλό ψυγείο και ψησταριά.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καταστρώματος είναι η επιβλητική κονσόλα πλοήγησης στο κέντρο του σκάφους. Δύο άνετοι καναπέδες γύρω από το τραπέζι μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα. Εχει μήκος 14 μέτρα, πλάτος 4 μέτρα και τα ψηλά προστατευτικά γύρω από το κατάστρωμα εγγυώνται μεγάλη ελευθερία κινήσεων στο σκάφος, στα πρότυπα ασφάλειας και άνεσης. Οι κινητήρες είναι οι 370 HP Volvo Penta IPS 500 (προαιρετικά, 435 HP IPS 600) και βρίσκονται σε μηχανοστάσιο προς το κέντρο του σκάφους, με στόχο τη μετακίνηση του κέντρου βάρους και τη βελτίωση των επιδόσεων και της απόδοσης καυσίμου.

GT52

Δημοφιλέστερα

To Top