Αθλητισμός

Super League 1, Ατρόμητος – Ιωνικός (17:00, Novasports 2)

Ο Ατρόμητος και ο Ιωνικός έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές σε επίπεδο Super League και στις δύο έδρες και στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία.

Υπάρχει απόλυτη ισορροπία ανάμεσα τους στις αναμετρήσεις, αφού κάθε ομάδα έχει από τα τέσσερις νίκες, με τον Ιωνικό να έχει ισορροπήσει την κατάσταση μετά τις τρεις νίκες του στις τρεις περσινές αναμετρήσεις, δύο εκτός έδρας και μια στην έδρα του.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν σημαντικό παρελθόν στην δεύτερη κατηγορία, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 1967-68, με τον Ατρόμητο να επικρατεί τόσο εκτός (1-0), όσο και εντός έδρας στην πρώτη χρονιά και συνέχισε την παράδοση του και τα επόμενα χρόνια, αφού πήρε τη νίκη στα πρώτα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.

Η πρώτη τους αναμέτρηση στην Α’ Εθνική/Super League ήταν το 2005-06 με νίκες για τον γηπεδούχο Ιωνικό στην έδρα του με 3-1 και νίκη για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-2 (16’ Γελαδάρης, 57’ Τζιμπούρ, 71’ Ζαχαρόπουλος – 54’ Κινγκ, 83’ Τριανταφυλλίδης).

Στα πέντε από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια, ανεξάρτητα κατηγορίας, δεν επικράτησε ο γηπεδούχος και υπήρξαν τέσσερις νίκες φιλοξενούμενων και μια ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος μάλιστα δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ιωνικό, όπου ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 (23’ Τουράμ – 65’ Άοσμαν) στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και 1-0 (68’ Άοσμαν) στο ματς για τα Playouts.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

Δημοφιλέστερα

To Top