Αθλητισμός

La Liga: «Διπλό» στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, 1-0 την Ατλέτικο και μόνη στην κορυφή – Δείτε το γκολ

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ, πολύ δρόμο, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε καν ο πρώτος γύρος. Αλλά με νίκες όπως αυτή στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0), χωρίς μάλιστα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα δείχνει ικανή να κατακτήσει τον τίτλο της La Liga για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Οι Μπλαουγκράνα έδειξαν χαρακτήρα στο «Μετροπολιτάνο», άφησαν την Ρεάλ Μαδρίτης στο -3, με την Ατλέτικο να μένει αυτή την στιγμή εκτός της πρώτης τετράδας, πίσω από τις εξαιρετικές Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, χωρίς τον τιμωρημένο Μάριο Ερμόσο, ξεκίνησε στην ενδεκάδα τον νεαρό μέσο Κάρλος Μπάριος, παίκτη – αποκάλυψη της σεζόν για μια Ατλέτικο που είχε Αντουάν Γκριεζμάν και Ζοάο Φέλιξ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τσάβι, χωρίς τους τιμωρημένους Λεβαντόφσκι και Τζόρντι Άλμπα, ξεκίνησε Ανσού Φατί και Αλεχάντρο Μπάλντε αντίστοιχα, βάζοντας τέσσερις μέσους για να επιδιώξει να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας και μαζί τον ρυθμό του αγώνα.


Resumen de Atlético de Madrid vs FC Barcelona (0-1)

Πέδρι, Γκάβι, Ντεμπελέ και 0-1
Απόλυτα ισορροπημένο το πρώτο 20λεπτο, με τον Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μπάριος, το πρώτο της αναμέτρησης μετά από το πρώτο πεντάλεπτο.

Η Μπάρτσα, η οποία απάντησε με σουτ του Αντρέας Κρίστενσεν που μπλόκαρε επίσης εύκολα ο Γιάν Όμπλακ, πήρε με το πέρασμα των λεπτών την μπάλα, εκμεταλλευόμενη και λάθη της Ατλέτικο στην κυκλοφορία.

Δημοφιλέστερα

To Top