Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Η μητριά μου η Καμίλα είναι κακιά και επικίνδυνη

Σε νέα «ομοβροντία» κατά της βασιλικής οικογένειας, του βασιλιά Καρόλου΄, της βασιλικής συζύγου, Καμίλα και του αδερφού του Ουίλιαμ προχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS το βράδυ της Κυριακής (8/1) με σκοπό να υπερασπιστεί όσα έχει ήδη γράψει στην αυτοβιογραφία του με το σκεπτικό ότι όσο μένει κάποιος σιωπηλός «επιτρέπει στον κακοποιητή του να κακοποιεί».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακή» υποστηρίζοντας ότι «τίποτα από όσα έχω πει για μέλος της οικογένειάς μου, και ειδικά για την μητριά μου, δεν ήταν καυστικό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και ήταν εξαιρετικά επώδυνα, κάποια στο παρελθόν, κάποια τώρα».


Prince Harry details his feelings about Camilla, the Queen Consort | 60 Minutes

Εξηγώντας γιατί χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους για την σύζυγο του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου Γ΄, ο Χάρι ανακάλεσε τα όσα είχε πει η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, για την Καμίλα όταν την είχε αποκαλέσει σε συνέντευξή της το 1995 ως «το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της» και είπε ότι έγινε «κακή» (σ.σ. η Καμίλα) γιατί «χρειαζόταν να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Με το ίδιο σκεπτικό είπε ότι η επιθυμία της αυτή την καθιστούσε «επικίνδυνη» κατηγορώντας την ότι «αντάλλασσε πληροφορίες» με εκπροσώπους του Τύπου σε μια προσπάθεια να γραφτούν περισσότερες θετικές ιστορίες για το πρόσωπό της. Όπως υποννόησε, μάλιστα, οι «επαφές» της με τα μέσα ενημέρωσης θα οδηγούσαν με «ανθρώπους νεκρούς στον δρόμο».

Δημοφιλέστερα

To Top