Αθλητισμός

Το «καταστροφικό» πρώτο ραντεβού του Ρόι Κιν με τη σύζυγο του

Ως ποδοσφαιριστής δεν διακρίθηκε ποτέ για την τεχνική του, αλλά για τον δυναμικό (…) τρόπο με τον οποίο αγωνίζονταν και τους «τσαμπουκάδες» στους οποίους συμμετείχε.

Ως σχολιαστής της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζει για την «σκληρή και ξεκάθαρη» γλώσσα που χρησιμοποιεί στην ανάλυση των αγώνων και την… ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ (που πολλοί λένε ότι δεν έχει).

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ρόι Κιν ελάχιστα έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή, όντας παντρεμένος 25 χρόνια με τη σύζυγο του Τερέζα με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

Ωστόσο αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένος σε ένα talk show της Ιρλανδικής τηλεόρασης («The Tommy Tiernan Show») και εκεί ρωτήθηκε για το πως γνώρισε τη σύζυγο του με τον παλαίμαχο άσο των Νότιγχαμ Φόρεστ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες για το επικό πρώτο τους ραντεβού.

Ο Κιν μεταγράφηκε στη Φόρεστ του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ σε ηλικία 19 ετών το 1990 και συνήθιζε κάποιες φορές την εβδομάδα να βγαίνει με τους συμπαίκτες του για μία μπύρα καθώς όπως εξομολογήθηκε «εκείνη την περίοδο δεν είχα το μυαλό μου στις γυναίκες παρά μόνο στο ποδόσφαιρο».

Σε μια απ αυτές τις εξόδους του πάντως συνάντησε την Τερέζα και της πρότεινε να βγουν για ένα ποτό για να πάρει θετική απάντηση. Κι εκεί αρχίζει η περιπέτεια την οποία διηγήθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δημοφιλέστερα

To Top