Αθλητισμός

Serie A: Διπλό εξάδας με ανατροπή η Αταλάντα, 2-1 τη Μπολόνια – Δείτε τα γκολ

Τέλος σε ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη διάρκειας τεσσάρων αγώνων έβαλε η Αταλάντα, η οποία επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Μπολόνια και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της Serie A, ισόβαθμη με τις Λάτσιο και Ρόμα. Παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με το φοβερό σουτ του Ορσολίνι (6΄), οι Μπεργκαμάσκι απάντησαν με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο όταν η οβίδα του Κουπμάινερς κατέληξε στο βάθος της εστίας (47΄).

Η ισοφάριση στο ξεκίνημα του β΄μέρους γέμισε με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Γκασπερίνι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή με σκόρερ τον Χόγιλουντ στο 58΄για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpnzyfzir381)

Επιτέλους νίκη για Βερόνα με υπογραφή Λάζοβιτς

Την πρώτη νίκη της στο 2023 πανηγύρισε η Βερόνα, η οποία επικράτησε 2-0 επί της Κρεμονέζε στο ντέρμπι των ουραγών και διατήρησε ζωντανό το όνειρο της σωτηρίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Λάζοβιτς, καθώς σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας του (9, 26΄) για να της χαρίσει μόλις τη δεύτερη νίκη της τη φετινή περίοδο στη Serie A και να την ανεβάσει στην 18η θέση σε ισοβαθμία με τη Σαμπντόρια.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpnzgucm99gh)

Σε αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής στη Serie A, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Φιορεντίνα-Σασουόλο 2-1

Δημοφιλέστερα

To Top