Διεθνή

Χάρι: Η τελευταία συνέντευξη, οι ένοπλοι φρουροί και τα σφηνάκια τεκίλας στο στούντιο

Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα για να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή The Late Show που παρουσιάζει ο Στίβεν Κολμπέρ. Ο Χάρι μπήκε στο στούντιο συνοδεία σωματοφυλάκων καθώς συνεχίζει την «περιοδεία» του στα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση των απομνημονευμάτων με τίτλο Spare.

Με το βιβλίο να κυκλοφορεί σήμερα, ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Μανχάταν για να μαγνητοσκοπήσει ακόμα μια συνέντευξη.

Ο Χάρι συνοδευόταν σύμφωνα με τη dailymail από ένοπλο φρουρό. Ο πρίγκιπας ανησυχεί όλο και περισσότερο για την ασφάλειά του από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει δηλώσει συχνά ότι αισθάνεται ευάλωτος.

Η συνέντευξη αυτή είναι η τελευταία που δίνει ο Δούκας, καθώς εργάζεται για την προώθηση των απομνημονευμάτων-βόμβα του, Spare, τα οποία θα κυκλοφορήσουν την Τρίτη.

Τη Δευτέρα, ντυμένος με γκρι κοστούμι και ναυτικό πουκάμισο, ο Χάρι μπήκε στα στούντιο για να συναντήσει τον Κολμπέρ- ο οποίος επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης.



«Η συνέντευξη είναι η πρώτη φορά που δίνει ο πρίγκιπας Χάρι στο The Late Show και συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων απομνημονευμάτων του, Spare», ανακοίνωσε το CBS.

Η ομάδα δημοσίων σχέσεων πρόσθεσε: «Με την ωμή, αμείλικτη ειλικρίνειά του, το Spare είναι μια έκδοση-ορόσημο γεμάτη διορατικότητα, αποκαλύψεις, αυτοεξέταση και σοφία για την αιώνια δύναμη της αγάπης πάνω στη θλίψη».

Δημοφιλέστερα

To Top