Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Ο Τέβες αποκαλύπτει γιατί δεν επικοινώνησε με τον Μέσι μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και επανέφερε την ομάδα του στην κορυφή του κόσμου χαρίζοντάς της το τρίτο Μουντιάλ της. Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πήρε το βραβείο του MVP της διοργάνωσης και ήταν κομβικός στην συγκλονιστική νίκη της «αλμπισελέστε» στον τελικό με τη Γαλλία.

Ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον pulga στην Αργεντινή, σταμάτησε τη λαμπρή καριέρα του τον Ιούνιο του 2022 μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο 38χρονος Αργεντινός έζησε παραγωγικές περιόδους τόσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αργότερα έπαιξε για τη Γιουβέντους και τη Σαγκάη Σενχούα.

Μετά το τέλος της καριέρας του, έγινε προπονητής στην ομάδα της Αργεντινής Ροσάριο Σεντράλ, πριν εγκαταλείψει τη θέση του μόλις πέντε μήνες αργότερα. Ο πρώην αστέρας της Σίτι δήλωσε ότι η Γαλλία ήταν η ομάδα που παρακολούθησε περισσότερο στη διοργάνωση του Κατάρ, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν επικοινώνησε με τον Μέσι «επειδή το τηλέφωνό του πρέπει να είχε τιναχτεί στον αέρα» μετά το τουρνουά.

«Δεν παρακολούθησα πολύ στενά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αλλά είδα πολύ τη Γαλλία γιατί ήταν μια ομάδα που μου άρεσε», δήλωσε ο Τέβες στο Radio Mitre, σύμφωνα με τη Marca. «Δεν έχω γράψει στον Μέσι γιατί το τηλέφωνό του πρέπει να είχε ανατιναχτεί. Με κάνει πολύ χαρούμενο που τα παιδιά μου πανηγύρισαν τα γκολ του».

Ενώ τέλος ανέφερε ότι δεν του λείπει ο κόσμος του ποδοσφαίρου γιατί τον εξάντλησε και τώρα μπορεί να απολαμβάνει τις στιγμές της ζωής με την οικογένειά του

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top