Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ατρόμητος – Ολυμπιακός (21:00, Cosmote Sport 1)

Στο Περιστέρι στις 21:00 ο Ολυμπιακός έχοντας το πάνω χέρι μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή της ομάδας του Κρις Κόουλμαν επανέρχεται ο Γιαννιώτης που είχε χάσει το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό καθώς ήταν τιμωρημένος. Εκτός έμεινε ο Κούεν και οι τραυματίες Μαυρομμάτης και Σουάρεθ.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Με αλλαγές η αποστολή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κόουτς επανέφερε τον Σισέ στις επιλογές του ενώ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Βαλμπουενά.

Από την άλλη έμειναν εκτός οι Εμβιλά, Ροντινέι, Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Χάμες Ροντρίγκες και Φορτούνης. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Δημοφιλέστερα

To Top