Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Μπολόνια για να επιστρέψει στις νίκες

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να επιστρέψουν άπραγοι και με άδειες τις βαλίτσες από την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και τα δύο back to back ταξίδια σε Γαλλία και Ιταλία. Μπορεί στο Πριγκιπάτο να μην τα κατάφεραν και να γνώρισαν την ήττα από τη Μονακό με 64-60 αλλά έχουν μία ακόμα ευκαιρία στην αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια (12/1, 21:30, Novasports Prime, live στο Gazzetta) στον ιταλικό βορρά.

Φυσικά αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να γυρίσουν άμεσα το τσιπάκι αφήνοντας πίσω τους το παιχνίδι στο «Salle Gaston Medecin» ώστε να παραμείνουν στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Euroleague. Όπως είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού «το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτό του ΣΕΦ» σ΄ ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ύστερα από την εντυπωσιακή και επιβλητική του νίκη με 117-71.

Ο Ταρίκ Μπλακ απλά αρκέστηκε να πει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με το δικό του στυλ, ενώ στον αντίποδα ο Σέρτζιο Σκαριόλο εκθείασε την ελληνική ομάδα υποστηρίζοντας ότι έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στον α’ γύρο της Euroleague.

H 19η αγωνιστική

Πέμπτη 12/1

Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν (19:45)
Ερυθρός Αστέρας – Μονακό (20:00)
Άλμπα – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Δημοφιλέστερα

To Top