Τεχνολογία

Απίθανες εκπτώσεις σε 3 must have προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την στιγμή που οι άψογα καλοσχηματισμένες μπούκλες «πέφτουν» με χάρη στο πρόσωπό μας ή όταν μετά το δημοφιλές blow out, τα μαλλιά μας ανεμίζουν στον αέρα, διατηρώντας τον τέλειο όγκο και την πιο απαλή υφή. Κι ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι θαυμάσιο και θαυμαστό, όταν τα κάνουμε μόνες μας… η διαδικασία μπορεί να μην έχει την ίδια αίγλη.

Κι ενώ έχουμε ακούσει ότι η ομορφιά… πονάει, δεν χρειάζεται όλες οι συνεδρίες styling να είναι επίπονες ή κουραστικές, ειδικά εάν επενδύετε σε ποιοτικά εργαλεία που διευκολύνουν την διαδικασία και ανταποκρίνονται γενναία σε κάθε πρόκληση.

Προλάβετε συσκευές περιποίησης μαλλιών έως -80% μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα θα τις παραλάβετε όλες σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας SHOPFLIX ME TH MIA.

Μην ξεχνάτε, ότι οι αγορές σας γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως 60 άτοκες δόσεις.

Μερικές από τις πιο βασικές συσκευές περιποίησης που δεν θα πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σας είναι το ισιωτικό μαλλιών ή πρέσσα, το πολυχρηστικό πιστολάκι αλλά και το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες.

Dyson Airwrap Complete για τέλεια μαλλιά

Αν μάλιστα, θέλετε ένα προϊόν που να μπορεί να συνδυάσει και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες, τότε η ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών Dyson Airwrap Complete με Αέρα με Περιστρεφόμενη Κεφαλή για Ίσιωμα & Μπούκλες πρόκειται για την καλύτερη επιλογή.

Χρησιμοποιείστε τα πρόσθετα εξαρτήματά της για να στεγνώσετε και να δώσετε σχήμα στα μαλλιά σας, χωρίς φριζάρισμα. Τα εξαρτήματα styling έχουν επανασχεδιαστεί με ενισχυμένη ροή αέρα Coanda για αυξημένο έλεγχο.

Δημοφιλέστερα

To Top