Αθλητισμός

Κυκλοφορεί αύριο, με την Σάκκαρη να δηλώνει ότι αποσύρθηκε για 4 ημέρες, το ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις

Στην πλατφόρμα του Netflix θα ανέβουν αύριο (13/1) τα πρώτα πέντε επεισόδια από το ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή των τενιστών το οποίο και έχει τίτλο “Break Point”.

Το ντοκιμαντέρ έχει 10 επεισόδια και γυρίστηκε στα πρότυπα του Drive to Survive που είχε δημιουργηθεί για τη Formula 1. Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα ανέβουν στην πλατμόρφα του Netflix τις 13/1 και τα υπόλοιπα πέντε τον Ιούνιο.


Break Point | Official Trailer | Netflix

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχει τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη. Στόχος του είναι να δείξει τη ζωή των τενιστών εντός και εκτός κορτ και για αυτό οι κάμερες τους ακολούθησαν για ένα μεγάλο διάστημα σε τουρνουά όπως το Australian Open, το Roland Garros, το Indian Wells, το US Open και το Madrid Open.

Εκτός από τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη συμμετέχουν ο Φελίξ Οζε Αλιασίμ, η Πάολα Μπαντόσα, ο Ματέο Μπερετίνι, ο Τέιλορ Φριτζ, ο Νικ Κύργιος, η Αρίνα Σαμπαλένκα, η Άιλα Τομζιάνοβιτς, η Ονς Ζαμπέρ, ο Θανάσης Κοκκινάκης, η Ίγκα Σβιόντεκ, ο Φράνσις Τιαφό, η Σλόαν Στίβενς αλλά και οι παλιοί αστέρες του αθλήματος όπως είναι η Μαρία Σαράποβα, ο Άντι Ρόντικ και Τζον ΜακΕνρο.


My Breakdown of BREAK POINT (The NEW Netflix Tennis Series)

Δημοφιλέστερα

To Top