Αθλητισμός

Euroleague, Βίρτους-Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime)

Το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από το Πριγκηπάτο του Μονακό, όπου ηττήθηκε με 64-60 από την τοπική ομάδα, σ’ ένα ματς όπου ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του.

Η ήττα έριξε τον Ολυμπιακό από την κορυφή και το ζητούμενο σήμερα το βράδυ είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι το ίδιο καλός αμυντικά, αλλά αισθητά βελτιωμένος επιθετικά, συγκριτικά με την εικόνα που παρουσίασε στο Μονακό.

Μόνο που αυτό θα πρέπει να συμβεί χωρίς τον Κώστα Σλούκα που έμεινε εκτός 12άδας λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα θα αγωνιστεί για όσο αντέξει…

Η Βίρτους Μπολόνια, προέρχεται επίσης από ήττα και μάλιστα εντός έδρας (77-87) από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ έχει χάσει και το αμέσως προηγούμενο εντός έδρας ματς (από την Αρμάνι Μιλάνο).

Οι Ιταλοί θέλουν να μπουν στα πλέι οφ (8 νίκες – 10 ήττες το ρεκόρ τους), έχουν ένα σύνολο με έμπειρους αθλητές (Χάκετ, Τεόντοσιτς, Σενγκέλια), αλλά στον πρώτο γύρο είχαν γνωρίσει πανωλεθρία καθώς είχαν ηττηθεί με 117-71) στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Πέμπτη 12/1
Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν
Ερυθρός Αστέρας – Μονακό

Δημοφιλέστερα

To Top