Αθλητισμός

Euroleague: Μόνη στην κορυφή η Ρεάλ, επίδειξη δύναμης από Ερυθρό Αστέρα, τα… χρειάστηκε η Φενέρ – Δείτε βίντεο

«Αλώβητη» ολοκλήρωσε τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά την «άλωση» του Βελιγραδίου έπραξε ανάλογα και στο Βερολίνο, απολαμβάνοντας πλέον την κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 13-6.

Οι Ισπανοί πήραν μία επαγγελματική νίκη, την τρίτη διαδοχική, απέναντι στην Άλμπα, γράφοντας χωρίς… κόπο το τελικό 84-77, για την 19η αγωνιστική και δίνοντας τέλος στο σερί των τριών θετικών αποτελεσμάτων της γερμανικής ομάδας (ρεκόρ 6-13).

Η Ρεάλ εξαργύρωσε τη δυναμική εκκίνηση της, όταν προηγήθηκε με 25-12, για να συνεχίσει με συντήρηση δυνάμεων μέχρι το τελικό σκορ. Ακόμα κι όταν η Άλμπα επιχείρησε την ανατροπή στο 34΄ (67-71), η Ρεάλ βρήκε λύσεις στα πρόσωπα των Μούσα και Κοζέρ διατηρώντας μέχρι το φινάλε το «μαξιαλαράκι» ασφαλείας.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ντζάναν Μούσα με 15 πόντους, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Φαμπιάν Κοζέρ και Μάριο. Από την Άλμπα ξεχώρισε ο Τζάλεν Σμιθ με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 35-46, 59-66, 77-84.


Real Madrid keeps running! |  Round 19, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

Ο Έρυθρός Αστέρας… ξέχασε γρήγορα την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (10/1) και έκλεισε με εμφατική νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αφήνοντας τη Μονακό χωρίς… ανάσα από το πρώτο τζάμπολ. Οι Σέρβοι επικράτησαν άνετα με 92-68 των Μονεγάσκων στο Βελιγράδι, για την 19η αγωνιστική, παραμένοντας με ρεκόρ 10-9 σε τροχιά οκτάδας. Στον αντίποδα, η Μονακό υποχώρησε στο 12-7, δείχνοντας σημάδια… κούρασης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το ρεσιτάλ παραγωγικότητας στη δεύτερη περίοδο, η διάρκεια στην άμυνα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και η διάθεση στο κομμάτι της δημιουργίας (28 ασίστ!), απλοποίησαν το έργο του Ερυθρού Αστέρα, που μπήκε ουσιαστικά από το ημίχρονο σε τροχιά νίκης…

Δημοφιλέστερα

To Top