Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί με Μακάμπι

Νίκη-οξυγόνο αναζητά ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι (21:00, Νovasports Prime) για τη Euroleague. Οι… πράσινοι αγνοούν το ροζ φύλλο αγώνα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές που γνώρισαν ισάριθμες ήττες, με την τελευταία να έρχεται στην παράταση κόντρα στην Φενέρ του Ιτούδη.

Oι πράσινοι έχουν ρεκόρ 6-12 και θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες για να μην απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την 8άδα, ενώ σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα που δείχνουν στα τελευταία ματς. Από την άλλη το σύνολο του Κάτας βρίσκεται στο 10-8, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μακριά από το Ισραήλ με 2 νίκες και 5 ήττες.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. O προπονητής του τριφυλλιού τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να χάσει τη συγκέντρωση της, ενώ ο Γκουντάτις ανέφερε πως δεν γίνεται να παίζεις και να είσαι απαισιόδοξος.

Ο Κάτας παραδέχθηκε πως το τριφύλλι άξιζε να πάρει περισσότερα από τα ματς που έχασε, ενώ ο Μπόλντγουιν πρόσθεσε πως δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ.

Η Μακάμπι είναι πέμπτη στα ριμπάουντ με 34.4 ανά ματς και θα πρέπει να το προσέξει ο Παναθηναϊκός, ενώ είναι πρώτη σε εύστοχα δίποντα στη διοργάνωση με 22.2 ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top