Αυτοκίνητο

Ωσονούπω η υβριδική Chevrolet Corvette

Εναρμονιζόμενοι με τα σύγχρονα δεδομένα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, οι άνθρωποι της Chevrolet εξέλιξαν και πρόκειται να παρουσιάσουν λίαν συντόμως την έκδοση της Corvette η οποία διαθέτει υβριδικής διάταξης κινητήρα.

H Chevrolet Corvette E-Ray, όπως και θα ονομάζεται σίγουρα θα αποτελεί μία έκδοση-ορόσημο στην 70χρονη, ως τώρα, ιστορία τού μοντέλου.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι τεχνολογικά προηγμένη και θα έχει αποδοτικό κινητήρα, τόσο σε ό,τι αφορά στην μέγιστη ισχύ του όσο και αναφορικά με την οικονομία καυσίμου. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στοιχεία που να αφορούν σε αυτά, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι το υβριδικό σύστημα θα έχει συνδυαστική δύναμη 608 ίππους και μέγιστη ροπή 678 Nm.

Πέραν αυτού η Corvette E-Ray θα διαθέτει το σύστημα «Stealth Mode», το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί για μικρή απόσταση ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Με την επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος, απενεργοποιείται ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων κάνοντας την Corvette απαρατήρητη και αθόρυβη.

Δημοφιλέστερα

To Top