Αθλητισμός

Serie A, Νάπολι – Γιουβέντους (21:45, Cosmote Sport 3)

Γιουβέντους επισκέπτεται απόψε (13/1) την πρωτοπόρο της Serie A, Νάπολι, σε μια σύγκρουση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας να επεκτείνει τη νικηφόρα σειρά πρωταθλήματός της σε εννέα παιχνίδια, στην αντεπίθεση που πραγματοποιεί επιστρέφοντας στην κούρσα του τίτλου.

Η Γιουβέντους κέρδισε ξανά το Σάββατο όταν ο Ντανίλο σημείωσε το μοναδικό γκολ κόντρα στην Ουντινέζε, και δεν έχει δεχτεί γκολ σε οκτώ σερί νίκες. Είναι επτά βαθμούς πίσω από τη Νάπολι μετά από 17 αγώνες.

Η ομάδα του Τορίνο είναι αήττητη στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με τη Νάπολι, αν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υποβάθμισε τη σημασία του αγώνα, σημειώνοντας ότι η σεζόν δεν βρίσκεται ακόμα στα μισά της μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τη Γιουβέντους με πρόεδρο τον Αντρέα Ανιέλι.

Ο σύλλογος βρίσκεται υπό έλεγχο από τους εισαγγελείς, με αποτέλεσμα το διοικητικό συμβούλιο του να έχει παραιτηθεί τον περασμένο μήνα. Η Γιουβέντους έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία και είπε ότι θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της με όλα τα αθλητικά και νομικά όργανα.

Δημοφιλέστερα

To Top