Ελλάδα

Ο Ελληνοαυστραλός playboy και ο γάμος με το top model στη Μύκονο

Μια συνάντηση το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου ήταν αρκετή για να ξεδιπλωθεί μια ιστορία που περιέχει από επιχειρηματικές ιδέες μέχρι μαθήματα lifestyle. Μέσα στο δριμύ ψύχος που επικρατούσε στη Νέα Υόρκη, σε έναν χώρο υψηλής γαστρονομίας, το γκουρμέ εστιατόριο «Polo Βar» στην 55η Λεωφόρο που ανήκει στην εταιρεία ένδυσης Ralph Lauren, γίνονται ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Μία από αυτές και εκείνη ανάμεσα στον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και τον Ελληνοαυστραλό Τζον Αντζεμις, «βαρόνο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της εστίασης», όπως τον αποκαλούν, που έχει ιδρύσει τη δική του αυτοκρατορία με πλούσιες και πολύμορφες δραστηριότητες στην οποία περιλαμβάνονται από πολυσυζητημένες αγορές ακινήτων μέχρι τη δημιουργία πρωτότυπων μπιραριών. Πρόκειται για έναν γοητευτικό playboy, όπως τον χαρακτηρίζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, καθώς πάντα συνοδεύεται από εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις.


mackenzie__4_


mackenzie__5_

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας μάλιστα το προσεχές καλοκαίρι πρόκειται να παντρευτεί γνωστό μοντέλο και ηθοποιό στη Μύκονο. Η συνάντησή του με τον πρώην πλανητάρχη αποτυπώθηκε σε φωτογραφικό ενσταντανέ. Γνωρίζοντας από παλιά τον Κλίντον, ο Αντζεμις τον κάλεσε στον τραπέζι του και ο πρώην πλανητάρχης δεν αρνήθηκε την πρόσκληση.


3cd7302d-7343-4c74-bc2c-f3c72fb53031

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο

Ακίνητα συνολικής αξίας 600 εκατ. δολαρίων έχει στην κατοχή του ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, οι δραστηριότητες του οποίου εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα στον χώρο της εστίασης. Το όνομά του συνδέθηκε αρχικά με τα κτηματομεσιτικά, στη συνέχεια με τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα boutique hotels ανά τον κόσμο, ενώ τα τελευταία χρόνια κυνηγά το πάθος του, τις μπιραρίες.

Δημοφιλέστερα

To Top