Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Τελικός» πρόκρισης στο Βίλνιους

Όλα για όλα θα τα παίξει ο ΠΑΟΚ στην «Jeep Arena» του Βίλνιους για την πολυπόθητη πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης! Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η ΚΑΕ «ναύλωσε» τσάρτερ για το ταξίδι στη Λιθουανία όπου θα έχει και την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας.

Το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι 1-1 μετά δύο πρώτα ματς του play in και πλέον η νίκη θα χαρίσει και το εισιτήριο της επόμενη φάσης των ομίλων. Κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ο οποίος αποτελεί το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα: «Ο Δημήτρης θα μπει έχοντας κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα οι οποίες δεν περιλαμβάνουν επαφή. Είναι έμπειρο παιδί, έχουμε συνεργαστεί ξανά, οπότε έχει μία εικόνα του τι ζητάμε. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν οι άλλοι γύρω του. Θα έχει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο ματς».ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης και συνέχισε για το παιχνίδι:

«Το καλό της συμμετοχής στην Ευρώπη, είναι ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να σκέφτεται στο παιχνίδι που πέρασε. Πηγαίνεις γρήγορα στην επόμενη κατάσταση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί σε λιγότερο από σαράντα οκτώ ώρες καλούμαστε να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο εδώ οπότε είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές, που θα ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ που είναι πάντα ένα θέμα, κυρίως με τη συγκεκριμένη ομάδα και η αμυντική προσήλωση.»

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και το ματς θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 4.

Ρίτας Βίλνιους – ΠΑΟΚ 1-1

Game 1: Ρίτας Βίλνιους – ΠΑΟΚ 85-62

Game 2: ΠΑΟΚ – Ρίτας Βίλνιους 81-78
Game 3: Ρίτας Βίλνιους – ΠΑΟΚ (17/1, 19:30, Cosmote Sport 4)

– Η σειρά είναι best-of-three. Η πρόκριση στους «16» του BCL κρίνεται στις δυο νίκες. Το Top-16 θα έχει και πάλι ομίλους των τεσσάρων ομάδων (έξι αγώνες)

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top