Ελλάδα

Λυκουρέζος για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Ήμασταν προσωπικοί φίλοι προτού παντρευτεί την Άννα – Μαρία

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο Mega για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου όπου και ήταν καλεσμένος. Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στη Μητρόπολη Αθηνών και το οποίο χαρακτήρισε συναισθηματικά φορτισμένο. «Ήταν όλα πάρα πολύ καλά οργανωμένα και πρέπει να πω πως και ο επικήδειος του Παύλου, ήταν σύντομος αλλά επίσης προκάλεσε συγκίνηση, στη μητέρα ιδίως, στη βασίλισσα Άννα – Μαρία» συμπλήρωσε ο κ. Λυκουρέζος.

Αναφορικά με το Τατόι είπε πως ο χώρος είχε επισκευαστεί επαρκώς. Ακολούθως απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να γίνει μία παλινόρθωση της μοναρχίας στη χώρα μας, ο ποινικολόγος απάντησε πως «δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεν ετέθη ποτέ, ούτε από τον ίδιο τον βασιλιά Κωνσταντίνο, από κανέναν».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpujb544v181)

«Ήμουν προσωπικός φίλος του βασιλιά, μία σχέση που χρονολογείται προ του γάμου του…δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του, ιδίως με τον Παύλο που ζούσε στο εξωτερικό» επεσήμανε ο κ. Λυκουρέζος και σημείωσε πως δεν γνωρίζει εάν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά να θέλει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Αναφορικά με την πιθανότητα ο Παύλος να πολιτευτεί τόνισε πως «πιστεύω πως όχι γιατί νομίζω πως είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμούσε ούτε ο πατέρας του και δεν ξέρω για τον Παύλο, δεν το έχω συζητήσει ποτέ μαζί του».

Δημοφιλέστερα

To Top