Αθλητισμός

FA Cup: To άστρο του Έλιοτ έστειλε τη Λλιβερπουλ στην επόμενη φάση, 1-0 τη Γουλβς – Δείτε το γκολ

Η Λίβερπουλ έβαλε τον εαυτό της σε… αγγαρεία, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τέταρτη φάση του FA Cup κόντρα στη Γουλβς στο «Άνφιλντ», όμως διόρθωσε το λάθος της στο «Μολινό». Οι Reds μπορεί να μην έπαιξαν καλά για ακόμα ένα ματς αλλά πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στο φανταστικό γκολ του 19χρονου Έλιοτ. Tην Μπράιτον, εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει στους «32» της διοργάνωσης η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpusupv6sx49)

Η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της φάση στο ματς. Στο 12′ ο Aϊτ Νουρί πάτησε περιοχή, απέφυγε τον Μίλνερ και σούταρε πάνω στον Τζο Γκόμες, οι Reds βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Χάρβεϊ Έλιοτ είδε τον Ζοσέ Σα εκτός περιοχής και με ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής «κρέμασε» τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και πέτυχε το γκολ που εν τέλει έκρινε την πρόκριση.

Στο 16′ ο Καρβάλιο έβγαλε κάθετη πάσα, ο βασικός και αναντικατάστατος Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, Κώστας Τσιμίκας σούταρε από διαγώνια θέση αλλά αστόχησε. Στο 32′ ήταν σειρά του Χάκπο να δοκιμάσει το πόδι του μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε. Οι Λύκοι απείλησαν στο 40′ όταν ο Νέβες έβγαλε εξαιρετική πάσα, ο Τραορέ έφυγε ταχύτατα στον χώρο, πάτησε περιοχή, σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.

Στο δεύτερο μέρος οι Λύκοι πίεσαν αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους. Στο 73′ ο Νέβες απείλησε με καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κέλεχερ βρήκε τη μπάλα αλλά ο διαιτητής έδωσε άουτ και στο 79′ ο Τραορέ έβγαλε «γλυκιά» σέντρα διεκδίκησαν την κεφαλιά Χιμένες και Γκόμες, ο δεύτερος βρήκε τη μπάλα αλλά ο διαιτητής έδωσε πάλι άουτ. Στο 88′ ο Κούνια βγήκε σε θέση βολής και αστόχησε και στο 90′ ο Κέρτις Τζόουνς δεν κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα της Λίβερπουλ και το 0-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top