Αθλητισμός

Μπακς – Ράπτορς 130-122: Ντύθηκε… Greek Freak ο Χόλιντεϊ

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην ήταν στο παρκέ για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι των Μπακς (29-16), ωστόσο τα «ελάφια» κατάφεραν να επικρατήσουν των Ράπτορς (20-25) με 130-122, αφού ο Χόλιντεϊ έκανε ένα απίστευτο επιθετικά παιχνίδι για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά.

Ο γκαρντ του Μιλγουόκι σκόραρε 37 πόντους, νούμερο που προφανώς αποτελεί την καλύτερη επίδοσή του στη σεζόν, με 11/16 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν ο MVP, καθώς πέραν του Γιάννη οι Μπακς δεν είχαν ούτε τον Μπρουκ Λόπεζ στα τελευταία 6:40. Ο ψηλός των Μπακς αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές μετά από… διαμάχη με τους Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ και Ανουνόμπι. Ωστόσο αυτό μάλλον σε καλό εξελίχθηκε για τους γηπεδούχους που από το 113-110 δεν έχασαν ξανά το προβάδισμα.

Άμυνα και Χόλιντεϊ… καθάρισαν για τους Μπακς

Σε εκείνο το σημείο ο Χόλιντεϊ πήρε πάνω του κάθε ευθύνη. Ο Γκρέισον Άλεν έδωσε προβάδισμα τεσσάρων (123-119), τρία λεπτά πριν τη λήξη, με τον Τζρου να ακολουθεί βάζοντας ένα μεγάλο σουτ από την περίμετρο.

Πέραν αυτού, οι Μπακς θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό στην άμυνα και διατήρησαν μακριά από σκοράρισμα τους «Καναδούς» για ένα δίλεπτο. Μόλις τρεις πόντους (τον έναν με βολή) πέτυχαν οι Ράπτορς στο διάστημα που απέμενε, με τον Μπαρνς να μειώνει σε 128-122 και τα «ελάφια» τελικώς να φεύγουν νικητές.

Αντίπαλο δέος του Χόλιντεϊ ήταν ο Φρεντ ΦανΦλίτ που σε αυτήν την ομάδα γεμάτη φόργουορντ προσπαθεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Ολοκλήρωσε με 39 πόντους (6/12 3π.), 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ άλλους 28 με 4 κλεψίματα προσέθεσε ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ.

Δημοφιλέστερα

To Top