Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, ίσως αποκτήσω κι ένα σπίτι»

Στην… Αυστραλία εστιάστηκε η συζήτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, στην on court συνέντευξη αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Ο Ελληνας τενίστας προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του Australian Open κι έτσι δίχως να έχει να σχολιάσει κάτι ιδιαίτερο από το παιχνίδι, είπε τις σκέψεις του να… αγοράσει σπίτι κάποια στιγμή στην χώρα της Ωκεανίας.

«Με μεγάλη χαρά αγωνίζομαι στη Rod Laver Arena. Περάσαμε πολύ όμορφα με την εθνική ομάδα, δεθήκαμε με την ομάδα. Θα ήθελα να συνεχίσει αυτό μετά το τουρνουά. Έχω ζήσει μπόλικη… Αυστραλία τις τελευταίες εβδομάδες, μετά πήγαμε στο Περθ και στο Σίδνεϊ. Είναι και η ελληνική κοινότητα εδώ… Όποτε επιστρέφω εδώ νιώθω σαν την πατρίδα και ίσως στο μέλλον να αποκτήσω και ένα σπίτι εδώ», είπε για να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Σε… πιο τενιστικές ερωτήσεις, ο Στέφανος αναφέρθηκε στο πόσο τον έχει βοηθήσει η παρουσία του Μαρκ Φιλιππούση στην ομάδα του. «Με έχει βοηθήσει ο Φιλιππούσης με το σερβίς, με το βολέ. Τα έχουμε βάλει στο παιχνίδι μου. Είναι ταπεινός το βλέπετε, έχει ήδη φύγει. Νομίζω ότι μαζί του κινούμαι στη σωστή κατεύθυνση», είπε.

Οσον αφορά τον επόμενο πιθανό αντίπαλό του (που θα είναι Ολλανδός) δεν είχε και πολλά να πει καθώς δεν έχει παίξει με κανέναν από τους δύο στο παρελθόν.
«Δεν έχω αντιμετωπίσει κανέναν εκ των δύο. Θα κάνω σωστή προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι» σχολίασε.

Δημοφιλέστερα

To Top