Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία 1-2: Αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Απόλλων Παραλιμνίου έβαλε δύσκολα στην Λαμία, η οποία παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τζανδάρη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ελέζι.

Στο δεύτερο μέρος, σε μια στιγμή αδράνειας του Τσομαχασβίλι, η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε το πέναλτι και ο Τσιλούλης από την άσπρη βούλα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1. Σε μία εβδομάδα η ρεβάνς. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ετσι ξεκίνησαν
Ο Καραμπατάκης παρέταξε την ομάδα του όπως και στο προηγούμενο ματς και σε σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησε με τους: Κουτζαβασίλη, Κιουτσεκτσίδη, Ι. Κουτζαβασίλη, Γκούμα, Τσομαχασβίλι, Τζελίδη, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλη, Ελέζι, Γεωργιάδη, Γκέκα.

Από την άλλη, ο Σάββας Παντελίδης κι αυτός σε σύστημα 4-2-3-1 είχε στην 11άδα του, δύο νέα πρόσωπα καθώς ξεκίνησαν οι Στάνκο και Αμπαντά. Συγκεκριμένα στην 11άδα του βρέθηκαν οι:

Σαράνοφ στο τέρμα και Σίμον, Αντέτζο, Αμπάντα, Λαμπρόπουλος στην άμυνα. Τζανδάρης και Στάνκο ήταν στον άξονα και οι Ντε Βινσέντι, Ρούμπεν, Ασκόφσκι ήταν πίσω από τον Γιακουμάκη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpvd6x9gxo81)

Δημοφιλέστερα

To Top