Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30, Cosmote Sport 1)

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Κύπελλο ολοκληρώνει το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με ώρα έναρξης τις 20:30. 

Για τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τάισον, ο οποίος θα συναντήσει τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Σαχτάρ, Μπερνάρ. Από εκεί και πέρα οι επιλογές του Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του δεν υπολογίζει στον Μάγκνουσον αλλά και στον Κλέινχεϊσλερ. Από εκεί και πέρα η αποστολή αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν την Κυριακή στη Λεωφόρο για τη Super League 1 και την επόμενη Τετάρτη πάλι στην έδρα του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο. 

Δημοφιλέστερα

To Top