Αθλητισμός

Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά η Ρεάλ με ανατροπή, 3-2 εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ – Δείτε τα γκολ

Πριν από δώδεκα ημέρες, μια ανώτερη Βιγιαρεάλ υποχρέωνε την Ρεάλ Μαδρίτης σε ήττα στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα» (2-1) και στην απώλεια της πρώτης θέσης στη La Liga. Και, στο ίδιο σκηνικό, η Βασίλισσα βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά χάρη στον εξαιρετικό Ντάνι Θεμπάγιος, βρήκε το σθένος να επιστρέψει και, με μια ανατροπή «α λα Ρεάλ», νίκησε με 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwi8apjhaup)

Γκολάρα του Καπουέ
Η ομάδα του Κίκε Σετιέν, η οποία πήρε με το σπαθί της την πρόκριση στα προημιτελικά, μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο τέταρτο λεπτό. Μετά από εκτέλεση πλαγίου, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στον Ετιέν Καπουέ, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό κοντρόλ και με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα εκεί όπου ο Τιμπό Κουρτουά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει το 1-0.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwfv2xddvi1)

Η Ρεάλ, η οποία δεν είχε Ντάνι Καρβαχάλ, Λούκας Βάθκεθ, Νταβίντ Αλάμπα, Ορελιέν Τσουαμενί (την ίδια ώρα του αγώνα έβλεπε ματς ΝΒΑ στο Παρίσι…) και Λούκα Μόντριτς (ο τελευταίος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης), προσπάθησε να απαντήσει αμέσως και άγγιξε την ισοφάριση σε σουτ του Φεδερίκο Βαλβέρδε που έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γρήγορο γκολ, δεν κλείστηκαν και συνέχισαν να επιτίθενται, με τον Γιέρεμι Πίνο να σουτάρει βιαστικά όταν είχε την ευκαιρία να σκοράρει, με τον Βαλβέρδε να προλαβαίνει τον Άλεξ Μπαένα προτού «εκτελέσει» τον Κουρτουά.

Από το 1-1… στο 2-0

Δημοφιλέστερα

To Top