Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Γκρίκσπουρ 3-0: Έκλεισε… ραντεβού με Σίνερ στους «16» του Australian Open

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε άλλο ένα υποδειγματικό ματς και συνεχίζει ακάθεκτος στο Australian Open!

Κέρδισε τον Τάλλον Γκρίκσπουρ με 3-0 σετ (6-2, 7-6 (5), 6-3 σε 2 ώρες και 6 λεπτά) και στην φάση των «16» την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ δίχως να έχει χάσει σετ στο τουρνουά! Νωρίτερα ο Ιταλός έκανε εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στον Μάρτον Φούκσοβιτς, επικρατώντας με 3-2 σετ (4-6, 4-6, 1-6, 2-6, 0-6).

Another straight sets success for Stef 🔥

He's off to the fourth round. See you there @steftsitsipas 👋@wwos@espn@eurosport@wowowtennis#AusOpen#AO2023 pic.twitter.com/SrcF0wUbJJ

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 20, 2023

\r\n”}” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Twitter”>

Τέσσερα σερί games και 1-0 ο Τσιτσιπάς

Μόλις ένα λεπτό χρειάστηκε ο Γκρίσπουρ για να πάρει το πρώτο game του ματς, καθώς είχε τρομερά πρώτα σερβίς και έβγαλε τρεις εύκολους winners.

Εξίσου καλά άρχισε στο σερβίς και ο Τσιτσιπάς που ισοφάρισε, ωστόσο ο Ολλανδός έφτασε στο 2-1 χάρη στις κακές επιστροφές του Στέφανου. Ο Ελληνας τενίστας ισοφάρισε εύκολα σε 2-2 και έφτασε σε break point στη συνέχεια με ωραίο πέρασμα στη διαγώνιο. Το break ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού έβγαλε δύο άμυνες σε ισάριθμα σμας του αντιπάλου του και στο τρίτο χτύπημα ο Γκρίκσπουρ έκανε το λάθος.

Με… ιδρώτα ήρθε το 4-2, αφού ο Ολλανδός άρχισε να βγάζει δύσκολες άμυνες και χρειάστηκε επιπλέον χτυπήματα ο Στέφανος για να πάρει το game. Ο Ολλανδός άρχισε να κάνει εύκολα λάθη και ο Τσιτσιπάς έφτασε σε δεύτερο break και μάλιστα με εντυπωσιακή άμυνα με βολέ ενώ ήταν με πλάτη στο φιλέ, χτύπημα που ο Γκρίσπουρ πρόλαβε, αλλά σημάδεψε το φιλέ.

Δημοφιλέστερα

To Top