Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τιτανομαχία για την κορυφή της EuroLeague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, αφού το sold out για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NS Prime & live από το Gazzetta) έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες. Ένα από τα πλέον κλασικά ζευγάρια που θα έχει πάντα άλυτες διαφορές.

Δεν είναι μόνο η επικράτηση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη, αλλά και το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα έρχεται στο Φάληρο ως πρωτοπόρος της EuroLeague, με μία νίκη παραπάνω από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Ρεάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Γουίλιαμς-Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλντε, ωστόσο επιστρέφει ο Γκάμπριελ Ντεκ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

«Δύο ομάδες που βάζουν δύσκολα»

«Νομίζω πως και οι δυο ομάδες μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, με τα “όπλα” που διαθέτουν. Δηλαδή, βασιζόμενοι στον τρόπο παιχνιδιού τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερος. Ο δικός μας τρόπος είναι ιδιαίτερος και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και της Ρεάλ.

Είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους περιφερειακούς, προσωπικότητα και μεγάλο size στην γραμμή ψηλών. Γενικά καταλαβαίνετε πως είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά. Ομαδικά το παιχνίδι μας θα πρέπει να είναι πολύ συμπαγές», τόνισε την παραμονή του αγώνα ο Μπαρτζώκας.

Αποτελέσματα -20ή αγωνιστική
Πέμπτη (19/01)
Φενέρμπαχτσε – Μονακό 98-94
Μακάμπι – Άλμπα 87-74

Δημοφιλέστερα

To Top