Αθλητισμός

Κολοσσός – Καρδίτσα 73-62: Πήρε εκδίκηση και την άφησε έναν γύρο χωρίς νίκη

Η Καρδίτσα μετράει μία νίκη στην Basket League, αυτήν απέναντι στον Κολοσσό με το τρελό τρίποντο του Μπέιτμον από τον πρώτο γύρο. Και εκεί έμεινε, αφού ηττήθηκε με 73-62 στη Ρόδο.

Με τον Μορέιρα (20π, 12ρ.) να πετυχαίνει άλλο ένα double-double και τους Κατσίβελη, Ντίξον να σκοράρουν 14 και 16 αντίστοιχα ώστε να δώσουν βοήθειες στο σκοράρισμα, η ομάδα του Παπαθεοδώρου κατέκτησε το ροζ φύλλο. Ο Γκάλινατ με 20 πόντους και 4/8 τρίποντα ήταν ο καλύτερος των ηττημένων.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpxybrlgfbqp)

Ο αγώνας

Ο Κολοσσός από νωρίς απλοποίησε την υπόθεση νίκη. Οι Ροδίτες μπήκαν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, παίρνοντας προβάδισμα με 9-0 και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Ένα τρίποντο του Μποχάιμ μείωσε σε 9-7 (5′) αλλά οι 8 συνεχόμενοι πόντοι του Μορέιρα έφεραν τους γηπεδούχους στο 23-9.

Ο σέντερ του Κολοσσού κυριάρχησε στη ρακέτα, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ. Το μόνο που έκανε η Καρδίτσα ήταν να απαντήσει με κάποια ξεσπάσμα του Γκάλινατ, που πέτυχε 7 σερί για το 25-16. Όμως η ομάδα του Παπαθεοδώρου είχε ήδη χτίσει τη διαφορά, βγάζοντας αρκετούς πρωταγωνιστές στο σκοράρισμα και πήγε με +15 (40-25) στο ημίχρονο, καθώς το καλάθι του Σμιθ δε μέτρησε.

Ο Πίτερς δεν μπήκε στο κλίμα, ο Ουέστ φορτώθηκε με φάουλ και έτσι η Καρδίτσα δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά. Ο Ντίξον μπορεί να ήταν άστοχος γενικά, όμως έγινε διψήφιος δύο λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου, διαμορφώνοντας το 55-37. Και όμως από εκείνο το σημείο οι Γκάλινατ και Πρίτζετ προσπάθησαν για την αντεπίθεση με σερί 0-8 για το 55-45.

Δημοφιλέστερα

To Top