Αθλητισμός

Basket League, Περιστέρι – Ολυμπιακός 86-87: Ο Γουόκαπ κράτησε αήττητο

Το Περιστέρι παρά την απουσία του Αγραβάνη και την απομάκρυνση του Τζούστον, εξάντλησε κάθε πιθανότητα να σπάσει το αήττητο του Ολυπιακού, όμως στο τέλος ένα μεγάλο σουτ του Τόμας Γουόκαπ χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» με 86-87.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ και έτσι μετά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έφτασε μία ανάσα από το να επικρατήσει του Ολυμπιακού, ωστόσο στο τέλος οι Πειραιώτες πανηγύρισαν σε ένα ματς με πολλά μεγάλα σουτ στο τελευταία δευτερόλεπτα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpzt7q3xhf95)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τρόπο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Ο Ντένμον ήταν αυτός που κρατούσε τους γηπεδούχους κοντά στο σκορ (9-10, 4′), ωστόσο με τους Παπανικολάου, Κάνααν και Φαλ ορεξάτους οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 9-18 (6′). Ο Μπίλαν πάντως βρήκε καλάθια με τα οποία βοήθησε την ομάδα του να αντιδράσει ταλαιπωρώντας την άμυνα του Ολυμπιακού (20-22, 10′).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpzquamyvtg1)

Οι παίκτες του Σπανούλη είχαν βρει ρυθμό, έπαιζαν πολύ καλή άμυνα και οδηγούσαν τους «ερυθρόλευκους» σε λάθη και κακές επιλογές με αποτέλεσμα να προσπεράσουν 26-25 (12′). Τα εύστοχα μακρινά σουτ του Πίτερς δεν άλλαξαν την κατάσταση αφού ο νεαρός Ζούγρης τελείωνε καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι κι ο Ραντάνοφ με αιφνιδιασμό μετέτρεψε το σκορ σε 35-30, (16′). Το Περιστέρι κυριαρχούσε και στις δύο πλευρές του παρκέ κι ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν μπορούσε να αντιδράσει, αλλά είδε τους γηπεδούχους να προσπερνούν με 7 πόντους (44-37, 20′), αλλά να μην το κεφαλαιοποιούν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια αφού ο Λούντζης έκανε το 44-42 στο ημίχρονο.

Δημοφιλέστερα

To Top