Ελλάδα

Ψευτογιατρός: «Η ζωή έχει ευκαιρίες, αν τις αρπάξετε θα πετύχετε», έλεγε στους ασθενείς

Αποκαλυπτικά είναι τα ντοκουμέντα και οι καταγγελίες σε βάρος του 66χρονου ψευτογιατρού των Καλυβίων, ο οποίος είχε στήσει ολόκληρη εγκληματική απάτη από το 2006 και τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Βίντεο που παρουσίασε το Mega από την εκπομπή «Αποδείξεις» πριν από 17 χρόνια, δείχνει τον 66χρονο που παρουσιαζόταν ως φυσικοθεραπευτής μαζί με τον Γερμανό συνεργάτη του, δήθεν γενετιστή, να ζητούν από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας 45 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να τη θεραπεύσουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ψευτογιατρός βρίσκεται στο γραφείο του μαζί με μία γυναίκα που πάσχει από την πάθηση και αναζητά θεραπεία. Ο κατηγορούμενος τότε την πείθει για κάποιες «ειδικές εξετάσεις» στη Γερμανία που κοστίζουν 25.000 ευρώ, ενώ η συνολική θεραπευτική αγωγή θα ανέλθει στο ποσό των 45.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, της εξηγεί ότι 25.000 ευρώ έχουν τα κύτταρα που θα της χορηγούσε και που θα την έκαναν καλά, ενώ προηγουμένως ισχυριζόταν πως αυτό ήταν το ποσό για τις εξετάσεις στο pet scan. «Εκεί (σ.σ.: στην τιμή για τα κύτταρα) δεν μπορούμε να βάλουμε χέρι» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση της γυναίκας από που προέρχονται αυτά τα κύτταρα της απαντά φειδωλά «από έμβρυα» και προκειμένου να αιτιολογήσει την… παράξενη προέλευσή τους συνεχίζει: «Η ζωή έχει ευκαιρίες, αν τις αρπάξετε θα πετύχετε και θα πάρει ο καθένας και μία ευκαιρία. Αν την αφήσεις να περάσει, πέρασε. Δεν έχει κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpznbgdwhnep)

Ο 66χρονος συστηνόταν ως γιατρός και μάλιστα έλεγε πως συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό. Το βίντεο έχει γυριστεί τέσσερα χρόνια πριν τις πρώτες καταγγελίες από ασθενείς που είδαν την κατάσταση της υγείας τους να επιδεινώνεται μετά τις θεραπείες με τα πεπτίδια.

Δημοφιλέστερα

To Top