Αθλητισμός

Bundesliga: Κερδισμένη η Ουνιόν, «χαμένες» Φράιμπουργκ και Αϊντραχτ, νίκη τετράδας η Ντορτμούντ – Δείτε τα γκολ

Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν η κερδισμένη της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga (αυλαία του πρώτου γύρου), καθώς ήταν η μοναδική από τις ομάδες που κυνηγούν την Μπάγερν και κατάφερε να επικρατήσει και να εκμεταλλευτεί την απώλεια των Βαυαρών με την Κολωνία!

Για τέταρτο συνεχόμενο ματς, η Ουνιόν Βερολίνου πανηγύρισε απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης και με το 2-1 στο «Βεζερστάντιον» πλησίασε στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και απόλυτα δικαιολογημένα ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πρωτευουσιάνοι», μάλιστα, χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή, καθώς βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (13΄) από το γκολ του Πίεπερ. Ισοφάρισαν μετά από έξι λεπτά (Χάμπερερ), πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 42΄ με τον Μπέκερ, που τελικά δε μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης στο VAR (χέρι), κάτι που δε συνέβη στο 46΄ μετά το τελείωμα του Μπέχρενς.

Οι γηπεδούχοι μετά το «βαρύ» 7-1 από την Κολωνία γνώρισαν την 4η συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν το 2023, όπως ακριβώς τελείωσαν και το 2022.

Το αήττητο που έχει απέναντι στην Μπόχουμ επέκτεινε η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» επιβλήθηκαν με 2-0 στη «Μπάι Αρένα», έκαναν το 5Χ5 στην Bundesliga και, πλέον, στα 7 τελευταία ματς απέναντι στο συγκρότημα του Λετς μετρούν 4 νίκες, ενώ άλλα τρία έχουν τελειώσει χωρίς νικητή.

Στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων, που προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, βρέθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.


Leverkusen continue winning streak | B04  -  Bochum 2-0 | Highlights | Matchday 17 – Bundesliga 2023

Δημοφιλέστερα

To Top