Αθλητισμός

Euroleague, Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις (22:00, Novasports Prime)

Η πρώτη δόση της 21ης αγωνιστικής για την EuroLeague βρίσκει τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Ζάλγκιρις (22:00).

Οι φίλοι των «πρασίνων» θα έχουν την ευκαιρία να προλάβουν να δουν και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, αφού μετά από αίτημα της ΚΑΕ η αναμέτρηση κόντρα στους Λιθουανούς μεταφέρθηκε στις 22:00.

Στα αγωνιστικά ζητήματα τώρα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει δύο σημαντικούς «πονοκεφάλους». Ο πρώτος ακούει στο όνομα του Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός είχε έναν μυικό σπασμό στη γάμπα και ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Τετάρτης, κάνοντας αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο. Και εκείνος όμως ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης, με τη συμμετοχή των δύο να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Από την άλλη οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Σέρβου κόουτς.

Βέβαια και η Ζάλγκιρις έχει τα δικά της θέματα, αφού μετά το πρόβλημα του Τάιλερ Κάβανο προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών και ο Αϊζάια Τέιλορ. Ο παίκτης δηλαδή που ήρθε να αντικαταστήσει τον Κίναν Έβανς μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη.

21η αγωνιστική

Πέμπτη (26/01)

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις
Άλμπα – Βαλένθια

Δημοφιλέστερα

To Top